Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV Tepkisi

Gündem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "Araçlarda ÖTV konusunda ciddiye alınacak bir tarafları olmadığını bir kez daha ispatladılar. Biliyorum hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama Bay Kemal sözünü vermişti, biraz daha sabredeceksiniz, o kadar" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, otomobillerde ÖTV matrah limitinin artırılmasının ardından ağustos ayındaki sözlerini hatırlattı. Sosyal medya hesabı Twitter'dan vatandaşlara ÖTV çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal sözünü vermişti, biraz daha sabredeceksiniz" ifadesini kullandı.

Twitter'dan "Araçlarda ÖTV konusunda ciddiye alınacak bi tarafları olmadığını bir kez daha ispatladılar. Biliyorum hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama Bay Kemal sözünü vermişti, biraz daha sabredeceksiniz, o kadar." şeklinde paylaşım yapan Kılıçdaroğlu ağustos ayında da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevgili halkım, bunların Saraydan atanma bakanı “biz ÖTV’yi artıracaktık, Kılıçdaroğlu konuştu” demiş. Söz verdim, seçimden sonra ÖTV indirilecek. İkinci el fiyatına yeni araba alacaksınız. Bunların atanmışlarına gelince, her şeyleri skandal, ciddiye alınacak bir tarafları yok."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.