Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 Soru

Gündem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi eylemcilerine yönelik "Bunlar sürtük" sözlerine tepki gösterdi, 10 sorusuna yanıt verdi. Saat 23.00'ü işaret eden Kılıçdaroğlu beklenen açıklamayı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Direnişi’ne katılanlara ‘sürtük’ diyerek hakaret etmesine tepki göstererek, kendisine yönelttiği 10 soruya yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, milletimize seslenmişsin. 'Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar' havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir” diyerek sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"23.00'TE BEN DE SORULARIMI SORACAĞIM"

Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı…” ifadesini de ekledi.

BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI

CHP lideri Kılıçdaroğlu, beklenen açıklamayı yaptı ve "Bak Erdoğan, sorularına açık ve net yanıtlar verdim. Şimdi bakalım sendeki yüreğe… Cevaplamaya bir türlü cesaret edemediğin sorularımı aşağıya bırakıyorum. Bir damla cesaretin varsa sen de benim bu sorularıma yanıt ver" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 soru sordu.

AYRINTILAR GELİYOR...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.