Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu: Hakkı Yenmiş Gençlerin Konusuyla Hemen İlgileneceğim

Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS'deki haksızlıklarına ilişkin bir paylaşım yaparak; ''Yarın sadece bu konuyla ilgileneceğim'' dedi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS), yeterli puan almasına rağmen sözlü mülakat nedeniyle tercih yapmaya hak kazanamayan yurttaşlar, bugün sosyal medyadan tepkileri dile getirdi.

Birçok siyasetçi yurttaşlara destek olurken; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin harekete geçeceğini duyurdu.

''YARIN SADECE BU KONUYLA İLGİLENECEĞİM''

Mağdur olan yurttaşlardan birinin paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, '' “Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim” diyerek konuya ilişkin kamuoyuna bilgi vereceğini bildirdi'' diye yazdı. 

''KUL HAKKI BUDUR''

Kılıçdaroğlu, ''Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum. Gece uzun… Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğim'' ifadelerini kullandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeterli bir puan almasına karşın sözlü mülakattan dolayı tercih yapmaya hak kazanamayan bir yurttaşın paylaşımını alıntıladı. Kılıçdaroğlu, sözlü mülakat ve sınavlara tepki gösteren yurttaşın isyanına destek verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.