Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu, Gençlerle Ankara'da Buluştu

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da eğitim gören üniversite öğrencisi gençlerle CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

CHP Ankara milletvekilleri Murat Emir ve Gamze Taşçıer'in de katıldığı programda Kılıçdaroğlu, gençlerin soru ve taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın çeşitli üniversitelerinden genel merkezimizi ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.
Buluşmada Genel Başkanımıza MYK üyelerimiz @gizemsusam ve @gorkem_yldrm ile Ankara İl Başkanımız @TolgaTurgut_06 eşlik etti. pic.twitter.com/fYRkKIWasq

— CHP Gençlik Kolları (@chpgenclikgm) February 11, 2022

"ÜNİVERSİTELİLER DEMOKRAT AMCASIYLA"

CHP Ankara İl Gençlik Kolları hesabından paylaşılan mesajda "Uzun çalışma sürecimizin ardından, üniversite komisyonu olarak emek vererek düzenlemiş olduğumuz “Üniversiteliler Demokrat Amcasıyla” etkinliğinde, partimize üye olmayan ve farklı görüşlerden arkadaşlarımızı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya getirdik." denildi.


Uzun çalışma sürecimizin ardından @CHPGencAnkara Üniversite Komisyonu olarak emek vererek düzenlemiş olduğumuz “Üniversiteliler Demokrat Amcasıyla” etkinliğinde, partimize üye olmayan ve farklı görüşlerden arkadaşlarımızı, Genel Başkanımız @kilicdarogluk ile bir araya getirdik. pic.twitter.com/UQpNreJ5Bp

— Arda Acar (@ChpArdaAcar) February 10, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.