Bizim Ankara

Kılıçdaroğlu: Bizim Başkanımız Tüm Engelleri Aşar

Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu, hapis ve siyasi yasak cezası alan İBB Başkanı İmamoğlu'na desteğini tekrar ederek, "İBB Başkanı'mızın hakkını teslim etmeliyiz. Her alanda vatandaşın güzel yaşaması için uğraşıyor. Engeller de çıkarılıyor karşısına ama bizim belediye başkanlarımız tüm engelleri aşar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Şişli Belediyesi Sosyal Yardım Lansmanı'na katıldı. Burada konuşma yapan ana muhalefet lideri; birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, yolsuzluğun baş gösterdiği düzenin değişeceğini ve "halktan çalınan" 418 milyar doları geri alacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında, hakkında hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İmamoğlu'na desteğini göstererek, onun tüm engelleri aşacağını ifade etti.

'GÜÇ VE SERVET KARŞISINDA HALİL İBRAHİM SOFRASI'

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Gün beraber olmaktır. Güç ve servet karşısında Halil İbrahim Sofrası'nı kuruyoruz. Burada büyüğe saygı, küçüğe hürmet var. Bu sofrada sadece karınlar doymuyor. Aynı zamanda her türlü dayanışma var. Komşumuz açken tok yatmıyoruz. Belediyelerimiz bunun için çalışıyor.

'İHALELERLE PEŞKEŞ ÇEKME DÜZENİ YIKILMAYA MAHKUM'

Halkın hakkı olan zenginliğini ihalelerle yandaşlara peşkeş çekenlerin düzeni yıkılmaz sanılan Babil Kulesi gibi yıkılmaya mahkumdur. Halktan çalınan o 418 milyar doları aldığımızda, halkın sofrası şenlenecek.

'BİZİM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ TÜM ENGELLERİ AŞAR'

İBB Başkanı'mızın hakkını teslim etmeliyiz. Her alanda vatandaşın güzel yaşaması için uğraşıyor. Engeller de çıkarılıyor karşısına ama bizim belediye başkanlarımız tüm engelleri aşar. İktidar olduğumuzda ülkenin her yerinde bizim nasıl hizmet ettiğimizi göreceksiniz. Hiçbir vatandaşın zorda olmasına izin vermeyeceğiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.