Bizim Ankara

İYİ Partili Oral: Ahlat'a Bakan Villaları mı Yapılıyor?

Gündem

AHLAT KÖŞKÜ'NE KİMLER KOMŞU OLACAK?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisiyle yapılan ve ‘kışlık saray’ olarak nitelendirilen Bitlis'teki Ahlat Köşkü’nün yanına 9 tane bakan konutu yapılacağı öne sürüldü. 

Ahlat Köşkü'nü de inşa eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkadaşı Hasan Gürsoy’un sahibi olduğu Güryapı Taahhüt isimli inşaat şirketinin internet sitesinde, “Ahlat Konukevleri Projesi” adı altında bir projenin inşa edileceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanlığı’nın kullandığı Ahlat Köşkü’nün hemen yanına yapılacak Ahlat Konukevleri Projesi'nin 83 bin 499 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği belirtildi.

İYİ PARTİLİ İBRAHİM HALİL ORAL GÜNDEME TAŞIDI

Bölgedeki inşaat çalışmalarına ait fotoğrafları sosyal medyada yayımlayan İyi Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, mesajında inşa edilen yapıların ne olacağını sordu.

Oral, paylaşımında "#Ahlat için mi, şatafatınız ve keyfiniz için mi inşa ediyorsunuz?

Bu görüntüler Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün arka tarafındaki alanda çekilmiştir. Bu inşaatlar basına yansıdığı gibi "bakan villaları mı”, yoksa Ahlat'ın gerçek ihtiyacı olan istihdama bir çare mi olacak? " ifadelerini kullandı.

#Ahlat için mi, şatafatınız ve keyfiniz için mi inşa ediyorsunuz?

Bu görüntüler Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün arka tarafındaki alanda çekilmiştir. Bu inşaatlar basına yansıdığı gibi "bakan villaları mı”, yoksa Ahlat'ın gerçek ihtiyacı olan istihdama bir çare mi olacak? pic.twitter.com/9T5mt5fD2p

— İbrahim Halil Oral (@ihaliloral) May 17, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.