Bizim Ankara

İstanbul'da Kar Esareti

Gündem

Karla kaplanan E-5 Karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesi de düşerken uzun araç kuyrukları oluştu. İşten evlerine gitmek için servise binen vatandaşlarda araçlardan inerek yola yaya olarak devam etti.

İstanbul'da dün başlayan ve gece boyunca da etkisini sürdüren kar yağışı gün içerisinde devam ediyor.

Tipi şeklinde devam eden kar yağışı Haramidere’de yolları karla kaplarken, işten evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

ARAÇLARDAN İNİP YÜRÜDÜLER

Karla kaplanan E-5 Kara yolunda görüş mesafesi düşerken uzun araç kuyrukları oluştu. İşten evlerine gitmek için servise binen vatandaşlarda araçlardan inerek yola yaya olarak devam etti.

İSTANBUL'UN BATISINDA TRAFİK FELÇ OLDU

Öte yandan yoğun kar yağışı trafiği de adeta felç etti. Özellikle kentin batı bölümünde araçlar kontak kapattı.

YÜRÜYEREK İLERLEDİLER

İstanbul'un trafik yükünü çeken E-5 karayolunda da trafiğin kitlenmesiyle yüzlerce araç yolda mahsur kalırken, bazı vatandaşlar toplu taşıma araçlarına binemediği için yürümeye başladı.

D-100’DE DE TRAFİK DURDU

İstanbul’da etkisini arttıran yoğun kar yağışından dolayı Cevizlibağ D 100 Edirne istikametinde trafik durdu. Metrobüsü kullanmak isteyen yolcular yoğun kar yağışı altında yürümekte zorluk çekti.

KÜÇÜKÇEKMECE D-100 KARAYOLUNDA TRAFİK DURDU

İstanbul’u öğleden sonra etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle Küçükçekmece D-100 güney yolu Edirne istikametinde trafik durdu. Sürücüler kayan araçlarını kontrol etmekte güçlük çekti. Yoğun kar yağışı sebebiyle sürücülerin zor anlar yaşadığı D-100 karayolunda belediye araçları çalışma yapıyor.

Aracıyla yolda kalan Orhan Demirtay, “Olay zaten görülüyor ama arkadaşlar çok acemi. Karda gitmeyi bilmiyorlar. Lastikleri de düzgün değil. Acemilikten yani bir sürü insan bunlar yüzünden mağdur oluyor” dedi.

Bir saattir yolda kaldığını belirten bir başka sürücü, “Yolda kaldık. Bir anda bastırdı. 3’te yola çıktık o saatten beri yollardayız. 1 saattir trafikteyiz herkes hazırlıksız yakalandı. Bu lastiklerle bu yola çıkılmaz” diye konuştu.

ARNAVUTKÖY’DE DE BENZER GÖRÜNTÜLER VARDI

Arnavutköy’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda araç caddelerde mahsur kaldı. Kimi sürücüler yetkilere sitem ederken kimi sürücüler ise araçlarını terk edip yola yürüyerek devam etti.

Öte yandan Bağcılar Mahmutbey istikametinde trafik adeta durdu. Yolda kalanlar yürümek zorunda kaldı. Bazı kişiler saatlerdir yürüdüğünü belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.