Bizim Ankara

Hastanede Koronavirüs Tedavisi Gören Muharrem İnce'nin Sağlık Durumu Nasıl?

Gündem

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla birlikte sağlık ekiplerinin İnce'yi ilk olarak evinde ziyaret etti. Daha sonra ilaç tedavisine başlanan ve sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilen İnce iki gün önce Ankara Şehir Hastanesi'ne yatırıldı.

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla birlikte sağlık ekiplerinin İnce'yi ilk olarak evinde ziyaret etti. Daha sonra ilaç tedavisine başlanan ve sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilen İnce iki gün önce Ankara Şehir Hastanesi'ne yatırıldı. İnce'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı hastanede tutulduğu öğrenilirken edinilen bilgiye göre toplamda 5-6 gün hastanede tutulduktan sonra hafta başında taburcu edilmesi bekleniyor.

İnce, geçtiğimiz pazartesi günü sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklama yaparak ''Corona test sonucum pozitif çıktı. Benimle temaslı olanların test yaptırmalarını ve kendilerini karantinaya almalarını rica ediyorum. Arayan, soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı, güzel günlerde buluşacağız." mesajını paylaşmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.