Bizim Ankara

Halk TV'nin Acı Kaybı

Gündem

Halktv'nin YouTube koordinatörü, Uğur Yanıkel hayatını kaybetti. Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halktv'de yer alan haberde şöyle denildi:

"Çalışma arkadaşımız, canımız, Uğur’umuzu kaybettik. Kurumumuzun YouTube koordinatörü, çalışma arkadaşımız, canımız Uğur Yanıkel bugün yaşama veda etti. Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan arkadaşımız kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Canımız Uğur’un kesin ölüm nedeni otopsi raporu sonucunda ortaya çıkacak. Arkadaşımız bugün saat 15.00’te Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından Ardahan’da son yolculuğuna uğurlanacak. Uğur’umuzun cenaze bilgileri detaylar netleşince yine sitemizde duyurulacak.

Şimdi size biraz Uğur’umuzdan bahsetmek istiyoruz. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nden mezundu. 27 yaşındaydı. Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına “değerli basın mensubu” diye hitap ederdi. Halk TV ailesinin büyümesinde, gelişmesinde ve gülümsemesinde Uğur’umuzun katkıları oldukça büyük. Okurlarımızın ve izleyicilerimizin halktv.com.tr’den ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiği her içerikte arkadaşımızın ilmek ilmek işlediği emeği var.
Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı."

Bizim Ankara haber ekibi olarak Halktv'nin acı kaybını paylaşıyor, Uğur Yanıkel'e Allah'tan rahmet, ailesi, çalışma arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.