Bizim Ankara

Hafta Sonu İçin Güzel Haber

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklanan yeni rapora göre, hafta sonu sıcaklıkların artması bekleniyor. Yapılan açıklamada, "Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri altında seyredeceği, hafta sonunda batı bölgelerden başlayarak hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor." denildi.

HAFTA İÇİ SICAKLIKLAR DÜŞÜK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Muğla, Afyonkarahisar, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya ve Eskişehir çevreleri ile Antalya'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın kuzey ve batısı ve kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAFTA SONU SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteorolojinin raporuna göre hafta sonu için iyi haber var.

Raporda şöyle denildi:

 "Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri altında seyredeceği, hafta sonunda batı bölgelerden başlayarak hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.