Bizim Ankara

Gelecek Partisi'nden 'Sosyal Medya' Yasasına Tepki

Gündem

Gelecek Partisi, Cumhur İttifakı'nın çıkartmak istediği ‘Dezenformasyon Yasası’na karşı harekete geçerek, Ankara’da bulunan pek çok medya temsilcisini ziyaret etti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, söz konusu yasa teklifinin özellikle 29. Maddesinin ifade özgürlüğüne ciddi bir darbe indirdiğini, bu yasanın adının ‘Hapsetme Yasası’ olduğunu kaydetti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Prof. Dr. Serap Yazıcı, Cumhur İttifakı'nın çıkarmak için harekete geçtiği Dezenformasyon Yasası’na ilişkin bir açıklama yayınladı.

İfade özgürlüğünü muğlak ifadelerle doğrudan ortadan kaldıracağını söyledikleri yasaya karşı harekete geçen Gelecek Partisi, "Hep birlikte bu yasaya dur diyeceğiz" dedi ve bu kapsamda Ankara’da temsilciliği bulunan pek çok gazete-medya temsilciliklerini ziyaret etti.

Ziyaretleri gerçekleştiren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, bu yasanın ‘Hapsetme Yasası’ olduğuna önemle vurgu yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.