Bizim Ankara

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen Hayatını Kaybetti

Gündem

Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde bugün, 61 yaşında hayatını kaybetti.

CHP’nin 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekilliği yapmış olan Haluk Pekşen, tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde bugün 61 yaşında hayatını kaybetti. 8 Eylül’de Pekşen ailesini hastanede ziyaret etmiş olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, vefat nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“25 ve 26. Dönem Trabzon milletvekilimiz, yol arkadaşımız Haluk Pekşen’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haluk Pekşen’e Allah'tan rahmet; ailesine, partililerimize ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da Pekşen'in vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek şu mesajı paylaştı:

“Değerli arkadaşımız, 25. ve 26. dönem Trabzon milletvekilimiz Haluk Pekşen'in vefatı hepimizi çok üzdü. Arkadaşımıza Allah'tan rahmet, Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. CHP ailemizin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.”

Kılıçdaroğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte geçen hafta ailesini hastanede ziyaret ederek Haluk Pekşen’in durumu ile ilgili bilgi almıştı.


Yorumlar (1)

Prof. Dr. Levent Seçer 2 Yıl Önce

Değerli dost Haluk Pekşen'in zamansız ölümünden büyük üzüntü duydum. Yüreği insan sevgisiyle dolu dürüst bir siyaset adamıydı. Allah'tan rahmet sevenlerine yakınlarına sabır diliyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.