Bizim Ankara

CHP'li Öztunç: Ankara'da Suya İndirim, Kahramanmaraş'ta 'Bindirim'

Gündem

Ankara’da suya yüzde 50 indirim önergesi ve oyu veren AKP’li meclis üyeleri Kahramanmaraş’ta CHP ve İYİ Partinin yüzde 50 indirim önergesini gündeme almadı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara'da itirazlara rağmen belediye meclisine su fiyatlarını indirme önergesi veren ve ASKİ'yi zora sokan bir karar aldıran AKP'nin, Kahramanmaraş'ta tam tersi tavır takındığını açıkladı.

"AKP'NİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI"

Kahramanmaraş Belediye Meclisi'nde CHP ve İYİ Parti'nin su indirimi önergesinin gündeme dahi alınmadığını belirten Öztunç; "AKP Ankara’da suya indirim istiyor, Kahramanmaraş’ta bindirim yapıyor. Ankara’da suya yüzde 50 indirim önergesi ve oyu veren AKP’li meclis üyeleri Kahramanmaraş’ta CHP ve İYİ Partinin yüzde 50 indirim önergesini gündeme dahi almadılar. AKP’nin iki yüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı. AKP anlayışına göre Ankara’da su fiyatları yüzde 50 ucuzlasın ama Kahramanmaraş’ta ucuzlamasın. Hatta son 1 yılda yüzde 105’lik zamla fiyatlansın. AKP’nin çifte standardı bizleri şaşırtmadı." açıklaması yaptı.

1- AKP Ankara’da suya indirim istiyor, Kahramanmaraş’ta bindirim yapıyor. Ankara’da suya yüzde 50 indirim önergesi ve oyu veren AKP’li meclis üyeleri Kahramanmaraş’ta CHP ve İYİ Partinin yüzde 50 indirim önergesini gündeme dahi almadılar. @mansuryavas06 pic.twitter.com/teTILZlLLp

— Ali Öztunç (@Ali_Oztunc) October 13, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.