Bizim Ankara

CHP'li Taşçıer: Melih Gökçek'e Dezenformasyon Yasası Uygulanacak mı?

Gündem

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara'daki su faturalarına ilişkin sosyal medya paylaşımı için İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u göreve çağırdı.

Ankara'da su fiyatlarının AK Partili meclis üyeleri tarafından verilen yasa dışı önergeyle indirilmesinin ardından başlayan su tartışması sürüyor.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de tartışmalara dahil oldu. Gökçek, Twitter hesabında, “Mansur’un suyu elektriği geçti” notuyla elektrik ve su faturasının fotoğrafını yayımlayan Ankaralı bir yurttaşın paylaşımını yayımladı.

Melih Gökçek o mesajın üzerine “Ankara’da herkese soruyorum. Bugüne kadar ne zaman elektrik paranız su paranızdan daha yüksekti? İşte vatandaş iki faturasını yan yana koymuş. Su parası elektrik parasının üç katına çıkmış. Zammı gördünüz mü? Olay bu noktaya gelmiş.” yorumu yaptı.

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ TAŞÇIER YANIT VERDİ: ÖMRÜ TROLLÜKLE GEÇMİŞ

CHP’li Gamze Taşcıer ise Gökçek’in paylaşımına tepki göstererek söz konusu faturada önceki dönem borcunun yer aldığını ve faturanın bu nedenle yüksek geldiğini belirtti. Gökçek’in yalan söylediğini ifade ederek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u göreve çağırdı.

“Ömrü yalanla, trollükle geçmiş biri için şaşırtıcı değil bu paylaşım. Nasıl olsa dezenformasyon yasası ona işlemeyecek! 1.211 liranın 460'ı önceki dönem borcu. Kullandığı su, genel normalin 3-4 katı kadar, 48 m3. Fahrettin Altun bunu da koyacak mısın Dezenformasyon Bülteni'ne?” değerlendirmesi yaptı.

Ömrü yalanla, trollükle geçmiş biri için şaşırtıcı değil bu paylaşım. Nasıl olsa dezenformasyon yasası ona işlemeyecek!

1.211 liranın 460'ı önceki dönem borcu. Kullandığı su, genel normalin 3-4 katı kadar, 48 m3.@fahrettinaltun bunu da koyacak mısın Dezenformasyon Bülteni'ne? pic.twitter.com/kIeSpqgsEZ

— Gamze TAŞCIER (@gamzetascier) October 21, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.