Bizim Ankara

CHP'li Engin Özkoç’tan Torba Yasa Tepkisi

Gündem

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, torba yasada yer alan liman işletme sürelerini ihalesiz uzatma düzenlemesine tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak torba yasada yer alan liman işletme sürelerini ihalesiz uzatma düzenlemesine tepki gösterdi.

Engin Özkoç, "Eğer bir iktidar değişirse bu limanların sahipleri yarın öbür gün milleti düşünen Millet İttifakı iktidarı gelirse diye kaygı duyuyorlar. Onlar Cumhurbaşkanına çıkıp 'Yarın öbür gün sizin olmadığınız zamanda da bizi garanti altına alın' diyorlar. Biz milletin vekili olacağız, bir avuç zenginin değil" şeklinde konuştu.

“HUKUKSUZLUĞA KILIF”

Düzenlemenin Anayasa’ya, ahlaka, vicdana aykırı olduğunu, çekilmesi gerektiğini vurgulayan Özkoç,

“Bu kanun teklifi, hukuksuzluğa kılıf yaratmak için getirilmiştir. Bu kanun teklifi, bir avuç yandaşı daha çok zengin etmek ve zenginliklerini garanti altına almak için getirilmiştir. Bu kanun teklifi, Türkiye'de yoksullukla mücadele eden insanlara karşı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde zenginlere Türkiye'nin kaynaklarının nasıl peşkeş çekildiğini göstermek için getirilmiştir” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.