Bizim Ankara

Cani, Azra’ya Tecavüz Edip Vahşice Öldürmüş!

Gündem

Antalya'da 5 gündür kayıp olan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vahşice öldürüldüğü belirlendi. Genç kızın tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğü ve cesedinin 5 parçaya bölündüğü ortaya çıktı.

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (26) vahşice öldürülmüş olarak bulundu.

Üniversiteli kıza evinde tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı.

ABLASIYLA KAVGA EDİP EVDEN AYRILMIŞ

Azra Gülendam Haytaoğlu bazı belirtiler hissedince hastanede korona virüs testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan Azra durumu ablasına bildirdi.

Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışma sonrası genç kız, ablasına “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden ayrıldı. Eve dönmeyince ablası Ezgi Haytaoğlu, kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam Haytaoğlu telefonda ablasına “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.