Bizim Ankara

Büyükşehir'den Sağlık Çalışanlarına Vefa

Gündem

Ankara’da ilk olarak Kızılay’da sokak sanatçılarıyla iş birliği yaparak duvarlara grafiti çalışması yaptıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, kenti renklendirmeye devam ediyor.  Büyükşehir en son Şehir Hastanesi yanında bulunan Bilkent Köprüsü ayaklarına koronavirüs salgınında mücadele eden sağlık çalışanlarına yönelik grafiti çalışması yaptırıyor.

Ankara’da ilk olarak Kızılay’da sokak sanatçılarıyla iş birliği yaparak duvarlara grafiti çalışması yaptıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, kenti renklendirmeye devam ediyor. Büyükşehir en son Şehir Hastanesi yanında bulunan Bilkent Köprüsü ayaklarına koronavirüs salgınında mücadele eden sağlık çalışanlarına yönelik grafiti çalışması yaptırıyor. Bilkent Köprüsü ayaklarına yapılan grafiti çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, “Gri Şehir” tanımlamasını değiştirmek için sokaklardan sonra kentin park ve rekreasyon alanlarının kapılarını grafiti sanatçılarına açmıştı. Grafiti sanatçısı Atione, Botanik Park’ta 3 boyutlu su altı çalışması yapmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.