Bizim Ankara

Belediye İş Sendikası Ankara 1 No'lu Şube Başkanı Nevzat Metin Ramazan Bayramını Kutladı

Gündem

Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillenip kuvvetlendiği, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı çok özel günlerdir. İçinde bulunduğumuz pandemi süreci dolasıyla bu bayram buruk geçse de bu günleri geride bıkarak daha güzel günlere en kısa zamanda ulaşacağımız inancı içerisindeyiz.

Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillenip kuvvetlendiği, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı çok özel günlerdir.

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci dolasıyla bu bayram buruk geçse de bu günleri geride bıkarak daha güzel günlere en kısa zamanda ulaşacağımız inancı içerisindeyiz. Mübarek Ramazan Bayramının bizlere, salgın hastalıkların geride kaldığı, huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için insanca yaşamak adına, yeni imkanlar getirmesini diliyorum.

İşçi ve emekçi kardeşlerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.