Bizim Ankara

BBP İstifa Eden MKYK Üyesi İçin Ne Dedi?

Gündem

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Fatma Yümlü’nün “AKP’ye oy istemeyeceğim ve vermeyeceğim için BBP’nin ittifakın içinde olması istifa etmem gerektiğini göstermiştir.” sözleriyle istifasını duyurmuştu. BBP'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Partimize beş kuruşluk katkısı olmayan…” ifadeleri dikkat çekti.

İstifaların ardı arkası kesilmeyen Büyük Birlik Partisi’nde dün akşam MKYK Üyesi Fatma Yümlü sosyal medya hesabından istifasını duyurmuştu.

Yümlü’nün istifa duyurusunda kullandığı “AKP’ye oy istemeyeceğim ve vermeyeceğim için BBP’nin ittifakın içinde olması istifa etmem gerektiğini göstermiştir.” İfadeleri gündeme bomba gibi düştü.

“İSTİFASI MEMNUNİYETLE KARŞILANMIŞTIR”

Yaşanan gelişmelerin ardından BBP’den açıklama geldi.

Parti Kurumsal İletişim ve Medyadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Başkan, “Sehven YEDEK MKYK üyesi olarak yazılan ve bugüne kadar partimize-camiamıza yük ve olumsuzluktan başka bir şey getirmeyen, partimize hiç bir noktada olumlu- beş kuruşluk katkısı olmayan, bilakis istifa ederken dahi karşı medyaya malzeme olacak açıklamada bulunarak partimize zarar vermeyi hedefleyen Fatma Yümlü'nün istifası partimiz ve camiamızda memnuniyetle karşılanmıştır. Kendisine iyi yolculuklar dileriz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.