Bizim Ankara

Bakan Pakdemirli: Tarım İşçilerimiz Kademeli Olarak Aşılanacak

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı açıklamada, "Tarım işçilerimiz ve tarımın paydaşları yani hem kamu hem de özel sektör bunların da hızlı bir biçimde Sağlık Bakanlığımızla koordineli bir şekilde kademeli olarak aşılanmasına başlanacaktır" dedi. “BAŞA BAŞ FİYATLARLA HASAT SONU FİYATINI YAKIN ZAMANDA AÇIKLIYOR OLACAKTIR” Pakdemirli, ayrıca "Toprak Mahsulleri Ofisimiz (TMO) alımlara başladıktan sonra hasat sonundaki fiyatlarını en kısa zamanda açıklayıp, çiftçimizin, üreticimizin malı üzerinden, ürünü üzerinden kimsenin spekülasyon yapmaması hedefiyle çalışmalarını sürdürecektir.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı açıklamada, "Tarım işçilerimiz ve tarımın paydaşları yani hem kamu hem de özel sektör bunların da hızlı bir biçimde Sağlık Bakanlığımızla koordineli bir şekilde kademeli olarak aşılanmasına başlanacaktır" dedi.
“BAŞA BAŞ FİYATLARLA HASAT SONU FİYATINI YAKIN ZAMANDA AÇIKLIYOR OLACAKTIR”


Pakdemirli, ayrıca "Toprak Mahsulleri Ofisimiz (TMO) alımlara başladıktan sonra hasat sonundaki fiyatlarını en kısa zamanda açıklayıp, çiftçimizin, üreticimizin malı üzerinden, ürünü üzerinden kimsenin spekülasyon yapmaması hedefiyle çalışmalarını sürdürecektir. Burada da ifade etmek isterim ki TMO hiçbir kar amacı gütmeden başa baş fiyatlarla hasat sonu fiyatını yakın zamanda açıklıyor olacaktır." İfadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.