Bizim Ankara

Ankara Sürücüleri Dikkat! Karayolları Uyardı

Gündem

Karayolları Genel Müdürlüğü bayram tatilinde yola çıkacaklar için uyarıda bulundu. Yol çalışmalarının sürdüğünü aktaran karayolları yaptığı açıklamada “bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 9 günlük bayram tatili açıklamasının ardından vatandaşlar bayram tatili için yola çıkmaya başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü yola çıkan vatandaşları yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Karayollarının web sitesinde yaptığı paylaşıma göre;

Ankara-Çankırı yolunun 13-23. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yollarından sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 7-15. kilometrelerindeki yapım çalışması nedeniyle İzmir-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor.

TATİL DÖNÜŞÜ YOL ÇALIŞMALARINA DİKKAT

O-4 TEM Otoyolu'nun Hendek Kavşağı-Gümüşova hattında üstyapı yenileme çalışmaları yapılacak. Bu nedenle yolun Ankara istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer platformdan gidiş-geliş olarak sağlanacak. Çalışmalar 26 Temmuz Pazartesi saat 08.00'de başlayacak ve 24 saat esasına göre yürütülecek, trafik yoğunluğuna göre akşam 22.00 ile sabah 06.00 saatleri arasına kaydırılabilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.