Bizim Ankara

Ankara OGM'den 'Anneler Günü'ne Özel Film

Gündem

Orman Genel Müdürlüğü, Anneler Günü'ne özel film hazırlayarak, annelerine anlamlı hediye vermek isteyenlere fidan sahiplenme çağrısı yaptı. Türkiye orman varlığının korunması ve doğa sevgisinin aşılanması için çeşitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaşları fidan bağışına yönlendiriyor.

Orman Genel Müdürlüğü, Anneler Günü'ne özel film hazırlayarak, annelerine anlamlı hediye vermek isteyenlere fidan sahiplenme çağrısı yaptı.

Türkiye orman varlığının korunması ve doğa sevgisinin aşılanması için çeşitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaşları fidan bağışına yönlendiriyor.

OGM, her yıl kutlanan Anneler Günü için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan film hazırladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan film kısa sürede büyük ilgi gördü. OGM, anneleri için geleceğe nefes olacak fidanları sahiplenmek isteyenleri 'www.anneminagaci.com' internet sitesine bekliyor.

OGM ayrıca, 'Annemin Ağacı' kampanyası kapsamında 'www.anneminagaci.com' internet sitesi üstünden anneleri için fidan sahiplenenlere dijital olarak hazırlanan isme özel bağış sertifikaları veriliyor.

Annelerimizin hatırasıyla yurdun dört bir yanında kök salacak ormanlar için siz de #AnneminAğacı diyerek #GeleceğeNefes olabilirsiniz.

▶️ https://t.co/a23DcKpW2i pic.twitter.com/NBbpxPKDzq

— Dr. Bekir Pakdemirli (@bekirpakdemirli) May 8, 2021
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.