Bizim Ankara

Akşener: Yavaş'ın Ankara'ya Dair Çok Güzel Projeleri Var

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş' ziyaret etti. Akşener, "Ankara'ya dair yaptıklarını ve yapacaklarına dair çok güzel projeler, hizmetler öğrendik ziyadesiyle memnunuz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş' ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akşener, "Kendilerine dair bazı zorluklar var belediyeye dair çözülmesi gereken. Çünkü büyük bir fakirlik başladı Türkiye'de. Onlara yönelik taleplerini bizzat kendim ileteceğimi söyledim kendilerine. O yüzden geldik. Hem bu sizinle paylaştığım konuları sayın başkana ilettim hem de Ankara'ya dair yaptıklarını ve yapacaklarına dair çok güzel projeler, hizmetler öğrendik ziyadesiyle memnunuz. Şimdi Genel Merkez'e gideceğiz. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Hem belediye başkanlığında gösterdiği ayrımcılık yapmadan, oy vermiş vermemiş bakmadan somut hizmetleri, sosyal devletin yapması gerekenleri sosyal belediyecilik çerçevesinde yaptıkları hizmetleri öğrenmekten büyük mutluluk duydum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Millet İttifakı'na yönelik "Cumhurbaşkanı adayları belli değil" çıkışına yanıt veren Akşener, 

"Çok merak ediyorlar da kendisinin de adaylığı belli değil. Ben onun ağzından duymadım aday mıdır değil midir. Bizim adayımız, Millet İttifakı'nın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.