Bizim Ankara

ABB, Deprem Bölgesinde Araç ve İş Makinaları Tamiri Yapıyor

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, deprem bölgesinde kurduğu atölyede 500’den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde kurduğu yerleşkelerde bölgede oluşabilecek ihtiyaçlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından tüm birimleriyle harekete geçen ABB, bölgede kurduğu araç bakım onarım atölyesi ile enkaz kaldırma ve yardım dağıtma gibi faaliyetlerde kullanılan kamu ve belediye araçlarına hizmet veriyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerinin kurduğu atölyelerde 500’den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımının yapıldığını açıkladı. Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımında, şunları kaydetti: 

“Deprem bölgesinde kurduğumuz atölyede bugüne kadar 500'den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımını gerçekleştirdik. Ayrıca bölgede ring yapan tankerlerimizle, araç, iş makinesi ve jeneratörlerin yakıt ikmallerini sağlıyoruz.”

Bölgede görev yapan ABB Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'nda görevli bir personel de şu bilgileri verdi: 

“Depremin ikinci günü 33 personelimizle beraber bölgeye intikal ederek, bakım ve onarım atölyemizi kurduk. Kurduğumuz atölyemizde kamu araçları, özel ve belediyemize ait araç, iş makinesi ve jeneratörlerin tamir ve onarımlarını yapmaktayız. Geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 500 araç ve iş makinesinin bakım onarımını yapmış bulunmaktayız. Bölgede ring yapan tankerlerimiz ile sahada görev yapan araç, iş makinesi ve jeneratörlerin yakıt ikmallerini sağlamaktayız. Bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağımıza ve yaralarımızı birlikte saracağımıza inancımız tamdır. Milletimizin başı sağ olsun”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.