Bizim Ankara

Güdül Belediyesi Şirket İşçilerine Rekor Zam

Güdül

Belediye-İş Sendikası Ankara 3 No’lu Şube Başkanlığı ile Güdül Belediyesi Personel Şirketi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ek protokol zammı ile en düşük personel maaşı 10 bin lira olurken günlük yemek parası net 55 TL'ye yükseltildi.

“Emeğin bedeli her şeyin üstündedir.” ifadeleriyle sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Güdül’ümüze hizmet eden Belediyemizde çalışan kardeşlerimize 1 aylık emek ve çalışmaları karşılığında en düşük net ücret ve maaş 10.000 ₺ olmak üzere sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bütün emekçi ve çalışanlarımıza kazasız, belasız, sağlık ve sıhhat içinde çalışmalar nasip etsin. Aldıkları ücretlerini aileleri ile birlikte ağız tadı ile harcamak nasip etsin İnşallah.” dedi.

EMEĞİN BEDELİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR.

Güdül’ümüze hizmet eden Belediyemizde çalışan kardeşlerimize 1 aylık emek ve çalışmaları karşılığında en düşük net ücret ve maaş 10.000 ₺ olmak üzere sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun. pic.twitter.com/q5kr1OJzX0

— Muzaffer YALÇIN (@baskanyalcn) November 1, 2022

Konuya ilişkin konuşan Belediye-İş Sendikası Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Nevzat Metin, “Belediye-İş Sendikası Ankara 3 No’lu Şube Başkanlığı olarak, Güdül Belediyesi Personel Şirketi ile sendikamız arasında bulunan mevcut Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile yapılan görüşmeler sonucunda, yaşanan hayat pahalılığı ve geçim şartları göz önünde bulundurularak emekçilerimize ek zam uygulanmak koşuluyla ek protokol imzalanmıştır. Güdül Belediyesi emekçilerine hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.