Bizim Ankara

Çorumlular Gölbaşı'nda Buluştu

Gölbaşı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ozan Özdemir, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı Gölbaşı’nda yaşayan Çorumlu vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükrü İnaltekin’in davetiyle düzenlenen etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Ankara İl Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Ankara Lokantacılar, Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara, belediye meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı Gölbaşı ilçe teşkilatları, STK Temsilcileri, muhtarlar ve Çorumlu vatandaşlar katıldı.

Birlik ve beraberlik vurgusuyla gerçekleşen programda konuşan Başkan Şimşek, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimizin desteği ile hem Gölbaşı’nda hem Ankara’da hem de Türkiye’de başarılı olacağız, kazanan Gölbaşı olacak, kazanan Ankara, kazanan Türkiye olacak.” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren Uluslararası Bilardo Kompleksi, Kurban ve Fuar Alanı, Sıfır Atık Merkezi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı, 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonu gibi birçok ilki Gölbaşı’na ve Ankara’ya kazandırdıklarını anlatan Başkan Şimşek, “Yapılan büyük projeleri ve hizmetleri Cumhur İttifakımızın gücü ve sizlerin desteğiyle başardık. Birlikte nice işler başarmaya, ilkleri gerçekleştirmeye, Gölbaşı’mızın kapılarını dünyaya açmaya ve Gölbaşı’mızı adım adım hak ettiği yerlere getirmeye devam edeceğiz. Gölbaşı, Ankara’nın incisi, parlayan yıldızı, üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.