Bizim Ankara

Etimesgutlu Gençlerden Barınağa Tam Not

Etimesgut

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri Ankara'nın örnek barınaklarından olan Etimesgut Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti.

GENÇLERDEN BARINAĞA TAM NOT

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Etimesgut Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti. 

Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Göksu, çocukların ve gençlerin hayvan sevgisiyle yetişmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Hem gençlerimizin sevgi ve şefkat duygularını pekiştirmek hem de belediyemizin hayvan barınağındaki hizmetlerini yerinde görmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Gerçekten barınakta hayvanlara çok iyi bakılıyor. Belediye Başkanımız Enver Demirel her konuda olduğu gibi hayvan sağlığı konusunda da çok önemli projelere imza atmış. Tüm gençlerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

BARINAKTA NELER YAPILIYOR?

2013 yılından bu yana sokak hayvanlarına hizmet veren Etimesgut Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarının yiyecek temini, barınması, tedavi ve aşılanmaları
için büyük çaba sarf ediyor. 200 hayvan kapasitesine sahip barınakta 20 açık ve 20 kapalı toplam 40 bölme, 1 müşahede ve 3 karantina odası bulunuyor. Barınakta ayrıca hayvanların konforu için özel bir kepenk sistemi de yer alıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.