Bizim Ankara

Etimesgut'ta Asfalt Çalışması Sürüyor

Etimesgut

Etimesgut Belediyesi tarafından merkez mahallelerde başlatılan asfalt çalışması nedeniyle 30 Ağustos ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Enver Demirel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Cengiz Kıran ve beraberindeki mahalle sakinleri Başkan Enver Demirel’e mahallede yapılan asfalt, kaldırım ve tretuar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri ve esnaf sokakların çok güzel olduğunu ifade etti.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sabit Koçak ve mahalle sakinlerinden oluşan heyet ise mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu ve çiçek takdim etti. 

"ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"

Etimesgut genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Enver Demirel; “Bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Etimesgut Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan sokak ve caddelerde kaldırım, tretuar ve asfalt çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimizde ne eksimizi varsa tamamlıyoruz. Etimesgut’u güzelliştirmeye devam ediyoruz” dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.