Bizim Ankara

Etimesgut Hayvan ve Çiçek Hastanesi Açıldı

Etimesgut

Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Demirel bu hizmetin belediyecilikte zirve olduğunu ifade ederek, “Hayvan ve Çiçek Hastanesi’ni bitirdik. Bugün hizmete açıyoruz. Bu benim vaadimdi, taahhüdümdü. Bu belediyecilikte artık zirve noktasıdır. Bu Hayvan ve Çiçek Hastanesi tam teşekküllü bir hastane. İnşallah bundan sonra sahipli hayvanlar ile başta sokak hayvanlarının tedavileri, en üst seviyede burada yapılacak. Her canlı bize Yaradan’ın emanetidir. Olaya bakarken, bu pencereden bakıyoruz biz, hep böyle baktık. Öyle de bakmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇİÇEKLERİN BAKIMLARI YAPILACAK

Demirel Çiçek Hastanesi ile ilgili olarak da “Çiçek hastanesi ile bir ilki gerçekleştirdik. Evinde çiçek yetiştiren vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız” değerlendirmesinde bulundu. Yaşar Yıldırım da, Demirel’in her alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Etimesgut Enver Başkan’a sahip çıkmaya devam etmeli. Başarılı hizmetler artarak devam etmeli” dedi.

NELER VAR?


Ayaş Yolu Bulvarı üzerinde açılan Türkiye’nin ilk ruhsatlı Hayvan Hastanesi’nde röntgen, ultrason, EKG, endoskopi ve geniş kapsamlı laboratuvar donatılarının yanı sıra; 4 muayenehane, 2 ameliyathane, 2 aşı odası, 1 yoğun bakım odası ve yatan hasta bölümü yer alıyor. Hayvan Hastanesi cerrahi, dahiliye, ortopedi, doğum, jinekoloji veteriner hekim kadrosu ile hizmet vermeye başladı. Çiçek Hastanesi’nde de görevli ziraat mühendisleri ve peyzaj mimarları evlerde hastalanan, solan bakıma ihtiyacı olan çiçeklerinizin bakımlarını yapıyor, toprak değişimlerin sağlayarak vatandaşa rehberlik ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.