Bizim Ankara

Elmadağ'da E- Spor Turnuva İçin Start Verildi

Elmadağ

Elmadağ Belediyesi tarafından, ücretsiz olarak E-Spor(Elektronik Spor) turnuvası başladı. Düzenlenen turnuvaya katılım, 01-05 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde,4 er kişilik takımlar halinde yarışılarak, ,5 gün sürecek olan turnuva, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Dereceye giren takımlardaki yarışmacılar arasında ki en iyi restbet oyuncuların Elmadağ Belediyesi bünyesinde kurulacak olan E-Spor Takımında ilçeyi temsil etme hakkına sahip olacağı, tüm katılımcılara madalya ve kazananlara da hediye takdimi restbetcdn.com yapılacağı belirtildi.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Dünyada ve ülkemizde Covid-19 salgını nedeniyle evde kalan gençlerimizin ve E-Spor(Elektronik Spor) alanına ilgi duyan vatandaşlarımızın kaliteli, verimli ve doğru vakit geçirebilmesi için ülkemizde federasyonu restbet kurulu olan ve geleceğin sporu olarak görülen elektronik sporların yaygınlaştırılmasına destek olmak amacıyla Elmadağ Belediyesi olarak " League of Legends ve Counter Strike 1.6" oyun kategorilerinde düzenlenecek olan turnuvamıza tüm vatandaşlarımız katılabilir. Turnuvaya katılacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.