Bizim Ankara

Elmadağ Belediyesi'nden Ücretsiz Kurslar

Elmadağ

Elmadağ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz kurslarla, Elmadağlı vatandaşları birçok farklı alanda desteklemeye devam ediyor.

ELMADAĞ'DA ÜCRETSİZ KURSLARA İLGİ YOĞUN

Elmadağ Belediyesi'nin tiyatro, halk oyunları, seymen, gitar, bağlama ve Türk halk müziği korosu kursları ücretsiz olarak devam ediyor.

7’den 70’e herkesin faydalanabildiği kurslara ilgi yoğun. Kurslarda eğitim alan kursiyerler düzenlenen festival ve programlarda sahne alabiliyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “ Genç nesillerimize büyük önem veriyor, gençlerimizin sosyal ve sportif alanlarda da gelişimini destekliyoruz. Sportif kurslarımızda, futbolda, voleybolda, badmintonda lisanslı sporcular yetiştiriyor ve amatör müsabakalarda ilçemizi temsil etmelerini sağlıyoruz. Aynı zamanda satranç, okçuluk, boks, fitness, plates, step ve aerobik kurslarımızı da hizmetinize sunuyor, sosyal belediyeciliği sadece sosyal yardım olarak görmüyor, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz.” açıklaması yaptı.

BAŞKAN AŞKIN'DAN KURSLARA BAŞVURU ÇAĞRISI

 “Toplumsal fayda odaklı, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri ön planda tutan modern belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet sunan belediyemiz bünyesindeki tüm kurslarımızla, Elmadağlı vatandaşlarımızın tüm sosyal alanlarda, aktif, üretken ve başarılı bireyler olabilmelerini amaçlıyoruz." diyen Aşkın, tüm vatandaşları kurslardan yararlanmak için Kültür Merkezi'ne başvuru yapmaya çağırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.