Bizim Ankara

Elmadağ Belediyesi'nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Elmadağ

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, çocukların eğitim ve sosyal alanda gelişmesine katıda bulunan Elmadağ Belediyesi, dar gelirli ailelerin Çocuklarının eğitimine destek kapsamında, kalemden deftere, çantadan, kuru boyaya, geniş bir yelpazede 500 öğrenciye kırtasiye yardımda bulundu.

Bir yüreğe dokunmak, bir gülüşe vesile olmak için eğitime çok yönlü destek vermeye çalıştıklarını anlatan Adem Barış Aşkın, "Eğitime yönelik desteğimizi belirli zamanlara bağlı olmadan sürekli yapmaktayız. Okulların açılmasıyla birlikte yapmış olduğumuz kırtasiye yardımımızın yanı sıra, okulların eksiklikleri tespit ederek, talepler doğrultusunda okul binalarının iç dış boyaları, çevre düzenlemeleri, temizlik çalışmaları da belediyemiz imkanlarıyla yapılmaktadır. Ayrıca, Üniversite öğrencilerimize burs, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giyim, ücretsiz spor etkinlikleri ve yine ücretsiz kültürel kurslar yıl boyunca devam etmektedir" diye konuştu. 

Yapılan yardımlarla ve hizmetlerle çocukların yüzünü güldüren Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın neye, ne zaman ihtiyacı varsa orada onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Onların ihtiyaçlarına gerekli özeni göstererek daha mutlu yarınlar inşa edilmesine vesile olmak istiyoruz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.