Bizim Ankara

Başkentte Beklenen Kar Yağışının Ardından Kayak Sezonu Açıldı

Elmadağ

Ankara Elmadağ'da kış sezonu açıldı kayak severler Elmadağ'da buluştu. Yarıyıl tatiline giren Ankaralı öğrenciler, aileleriyle geldikleri Elmadağ Kayak Merkezi'nde karın tadını çıkardı.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, yılın ilk kar yağışının ardından 7'den 70'e her yaştan insan Elmadağ Kayak Merkezi'nde buluştu.

2 aylık gecikmenin ardından ülke genelinde etkili olan kar yağışı gece saatlerinden itibaren Ankara'da da kendini gösterdi. Kar yağışı ile birlikte Ankara'nın yanı başındaki Elmadağ Kayak Merkezi'nde yoğunluk yaşandı. Ellerine kızaklarını alan çocukların yanı sıra her yaştan Ankaralı doyasıya eğlendi. Kimisi ise ata binmeyi tercih etti. Ankara'nın meşhur soğuğuna rağmen çocuklar ve aileleri yarıyıl tatiline neşeli bir başlangıç yaptı.

Her yaştan vatandaşın bulunduğu kayak merkezinde en çok minikler eğlendi. Ellerine kızaklarını alan minikler sabahın ilk saatlerinden itibaren karın tadını çıkartmaya başladı.

Elmadağ Kayak Merkezi'nde ayrıca kayak severler, kayak merkezinin civarında yaşayan vatandaşlar tarafından hazırlanan kulübelerde hem sıcacık çaylarını içerken hem de sobanın başında ısınabiliyorlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.