Bizim Ankara

Beşiktaş Borsa Liginde De Şampiyon Oldu

Ekonomi

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Borsa İstanbul'da yılbaşından bu yana hisseleri yaklaşık yüzde 140 değer kazanan spor kulübü olarak öne çıktı. HİSSE SENEDİ FİYATI 4,04 LİRADAN 13,51 LİRAYA ÇIKTI Geçen seneyi 4,04 liradan tamamlayan siyah-beyazlı kulübün hisse senedi fiyatının, ligde alınan olumlu sonuçlarla geçen ay 13,51 liraya kadar yükseldiğini hatırlatan analistler hisse senedi fiyatının son bir aylık dönemde dalgalı bir seyir izlediğini belirtti.

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Borsa İstanbul'da yılbaşından bu yana hisseleri yaklaşık yüzde 140 değer kazanan spor kulübü olarak öne çıktı.
HİSSE SENEDİ FİYATI 4,04 LİRADAN 13,51 LİRAYA ÇIKTI

Geçen seneyi 4,04 liradan tamamlayan siyah-beyazlı kulübün hisse senedi fiyatının, ligde alınan olumlu sonuçlarla geçen ay 13,51 liraya kadar yükseldiğini hatırlatan analistler hisse senedi fiyatının son bir aylık dönemde dalgalı bir seyir izlediğini belirtti. Analistler, sportif başarının finansal faydaları beraberinde getirdiğini ve Beşiktaş'ın şampiyonlukla birlikte önemli gelir elde edeceğini hatırlattı.

BEŞİKTAŞ HİSSELERİNDE BUGÜN HAREKETLİLİK HAKİM


Beşiktaş hisseleri, bugün önceki kapanışa göre yüzde 8,9 yükselerek 9,92'yi görmesinin ardından gelen kâr satışlarıyla hafif gerileyerek, şu dakikalarda yatay bir seyirle 9,11 seviyesinden işlem görüyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.