Bizim Ankara

Bill Gates ABD'nin En Büyük Toprak Ağası Oldu

Dünya

Geçtiğimiz gün Forbes verilerine göre 124 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 4’üncü kişisi olan Bill Gates’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük toprak arazisine sahip kişi olduğu açıklandı. ABD’de yayınlanan Land Report tarafından açıklanan bilgiye göre Gates’in portföyünde yaklaşık olarak 979 kilometrekare tarım arazisi (Yaklaşık 979 bin dönüm) ve 109 kilometrekare (Yaklaşık 109 bin dönüm) diğer kullanım arazileri yer aldığı bildirilirken toplamda Gates’in arazi varlığının 1 milyon dekarın üzerine çıktığı bildirildi.

Geçtiğimiz gün Forbes verilerine göre 124 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 4’üncü kişisi olan Bill Gates’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük toprak arazisine sahip kişi olduğu açıklandı.
ABD’de yayınlanan Land Report tarafından açıklanan bilgiye göre Gates’in portföyünde yaklaşık olarak 979 kilometrekare tarım arazisi (Yaklaşık 979 bin dönüm) ve 109 kilometrekare (Yaklaşık 109 bin dönüm) diğer kullanım arazileri yer aldığı bildirilirken toplamda Gates’in arazi varlığının 1 milyon dekarın üzerine çıktığı bildirildi.

işletim sistemleri

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.