Bizim Ankara

Mansur Yavaş: Ankara’da Yaşayan Herkesin Daha Konforlu Hizmet Alması Daha Mutlu Olması İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Çankaya

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi’nin açılış töreninde; “Aynı heyecanla bir beş yıl daha el el vermek suretiyle, Ankara’da yaşayan herkesin daha mutlu, daha konforlu hizmet alması, yaşadığı kentten mutlu olması için elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Akademisi’nin açılış törenine katıldı. Yavaş, şunları söyledi:

"PARANIN SAHİBİ SİZSİNİZ"

"Aynı heyecanla bir beş yıl daha el el vermek suretiyle, Ankara’da yaşayan herkesin daha mutlu, daha konforlu hizmet alması, yaşadığı kentten mutlu olması için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Bu çalışmaları yaparken elbette paranın sahibi sizsiniz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yatırımlar yapıp, çalışmaya devam edeceğiz. Fethi Yaşar Başkanımın görevi sürecince açtığı birçok tesisin yanında bu anlamlı tesisin de Ankara’ya, Yenimahalle’ye hatta ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.