Bizim Ankara

Kaplan'a 1 Milyar TL’lik Tokat Gibi Cevap

Beypazarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısında, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Mansur Yavaş'ı ilçeye gerekli yatırımları yapmamakla eleştirdi. İYİ Parti ABB Meclis üyesi Atilla Çelik, bu eleştiriye karşılık, “Şu ana kadar Beypazarı’na yapılan altyapı vs. ile ilgili, yapılan hizmetlerle ilgili harcama 1 milyar TL’dir. Bunları detaylı bir şekilde Beypazarı Belediye Bütçesinde anlatacağım” yanıtını verdi.

1 Milyar TL’lik Tokat Gibi Cevap Mansur Yavaş geçenlerde düzenlediği basın toplantısında “Beypazarı Belediyesi nasıl Mamak Belediyesi’nden yardım istiyor? Kendi bütçeleri yok mu?” sözleriyle Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı eleştirmişti. 
Tuncer Kaplan bugün ABB Kasım ayı meclis toplantısında söz alarak konuştu.
Mansur Yavaş’ı överek “Sayın Başkan Beypazarı’nda turizmi tanıtım noktasında çok büyük gayretler çok büyük hizmetler yapmıştır. Kendisini bu noktada hep takdir ettim” diyerek tarıma destek istedi.
Tuncer Kaplan, Mansur Yavaş’ın Beypazarı’na hizmet etmediğine yönelik eleştirilerde bulundu ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Başkan Beypazarlısınız. İlçesine hizmet etme noktasında ben size üzülerek ifade etmeliyim ki sınıfta kaldığınızın işaretidir.”
1 Milyar TL’lik Tokat Gibi Cevap
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a cevap İYİ Parti ABB Meclis üyesi Atilla Çelik’ten geldi. Beypazarı’na yapılan yatırımlar hakkında Çelik şöyle dedi:
“Şu ana kadar Beypazarı’na yapılan altyapı vs. ile ilgili, yapılan hizmetlerle ilgili harcama 1 milyar TL’dir. Bunları detaylı bir şekilde Beypazarı Belediye Bütçesinde anlatacağım”
Tuncer Kaplan’ın Ahde Vefa Sözlerine De Yanıt Verdi

İYİ Partili Çelik, “Ahde vefa örneğine gelince bir yerden aldığım duyuma göre seçimlerden önce Sayın Tuncay Başkan “AKP’den aday olamazsam İYİ Parti’den aday olabilir miyim? demişti. Bu ahde vefa mı? Kamuoyuna bırakıyorum.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.