Bizim Ankara

Ankara'da Dolandırdı, Aksaray'da Operasyonla Yakalandı

Asayiş

Ankara'da 75 yaşındaki yaşlı kadını dolandırdıktan sonra aldığı ziynet eşyaları ve 700 Euro ile kaçan dolandırıcı Aksaray polisinin operasyonuyla yakalandı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşanan olayda Fatma Ö. (75) isimli yaşlı kadını telefonla arayan dolandırıcı kendini polis olarak tanıtarak ondan para ve ziynet eşyalarını istedi.

Hiç kimseye haber vermemesi gerektiğini söyleyerek yaşlı kadını kandırmayı başaran dolandırıcı, kadının bulunduğu adrese giderek 3 adet bilezik, 4 çeyrek altın ve 700 Euro parayı alarak evden ayrıldı. Edinilen bilgiye göre, kısa bir süre sonra dolandırıcıyı arayan ve ulaşamayan yaşlı kadın durumu yakınlarına ve polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Ankara polisinin yaptığı incelemeler sonucu dolandırıcı tespit edildi.

Şahsın Muhammet U. (20) olduğunu belirleyen ekipler, dolandırıcının bir taksiye bindiğini belirledi. Plakası belirlenen taksinin Ankara'dan Aksaray istikametine ayrıldığını belirleyen polis durumu Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezine bildirdi. Bilgilendirme üzerine Muhammet U. Aksaray polisi tarafından yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.