Bizim Ankara

Yiğiner’den Rakip Adaylara Baskı İddiası

Ankara

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nın 8 Ocak’ta yapılması planlanan seçimleri öncesinde mevcut başkan Mehmet Yiğiner’in diğer başkan adaylarının  taksi duraklarına müfettiş baskısı uygulattığı iddia edildi.

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası'nın başkanlık seçimlerinin 8 Ocak’ta yapılması planlanıyor.

Seçimler öncesi yaşanan gelişmeler sürecin hararetli ve hareketli geçeceğini gösteriyor.

Mevcut Başkan Mehmet Yiğiner’in rakiplerine ait taksi duraklarına müfettiş baskısı uygulattığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Hükümete yakın bir isim olan ve eski Ankara Belediye başkanı Melih Gökçek’e yakınlığı ile bilinen Yiğiner’in karşısında iki rakibi bulunuyor.

Eski Genel Sekreter İzzet Yıldırım dışında, Havalimanı Ticari Taşıma Kooperatif Başkanı olan Hasan Tağluk da aday. 

Tağluk’un başında bulunduğu Esenboğa taksilerinin bağlı olduğu Havalimanı Ticari Taşıma Kooperatifi’ne son günlerde devlet dairelerinden bir çok defa müfettiş geldiği konuşuluyor.

En son Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nı hükümete yakın Metin Feyzioğlu yerine, muhalefete yakın Erinç Sağkan’ın kazanması yaklaşan seçimler öncesi işaret sinyali olarak anlamlandırılmıştı.

Yorumlar (2)

Taksi duragı 2 Yıl Önce

Siz iddalara goremi haber papıyorsunuz .

Bence bu yazı eksik yazılmış... 2 Yıl Önce

Bence bu yazı eksik yazılmış oda yönetimine talip olan başka adaylarda var bunların içinde üniversite mezunu odada genel sekreterlik yapmış başkan vekilliği yapmış adaylar var esnafın gözü kulağı onu takip ediyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.