Bizim Ankara

Yavaş'tan Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi Paylaşımı

Ankara

ABB Başkanı Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin alzheimer hastaları için Demet Mahallesi Cemre Parkı içinde inşa ettiği sosyal yaşam merkezinin videosunu paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi ile özellikle başlangıç, erken ve orta dönem alzheimer ile demans hastalarının ve yakınlarının yaşam standartlarının iyileştirilmesine katkı sağlanıyor.

Rehberlik ve danışmanlık hizmetinin de verildiği merkezde hasta yakınlarının zorlu hasta bakım sürecinde desteklenerek, rahatlamaları sağlanıyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Unutmuyor, umudu ve sevgiyi yeşertiyoruz." sloganıyla hizmet veren merkeze ilişkin mesaj paylaştı.

Yavaş mesajında "Bir ilki gerçekleştirerek hizmete açtığımız Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi’mizde ağırladığımız vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için çalışıyor, ailelerinin de özel işleri için kendilerine vakit ayırabilmelerini hedefliyoruz." dedi.

Unutmuyor, umudu ve sevgiyi yeşertiyoruz.

Bir ilki gerçekleştirerek hizmete açtığımız Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi’mizde ağırladığımız vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için çalışıyor, ailelerinin de özel işleri için kendilerine vakit ayırabilmelerini hedefliyoruz. pic.twitter.com/6iZGhqU9AZ

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) October 23, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.