Bizim Ankara

Yavaş'tan AK Partili Başkana 'Korkuyorsunuz' Yanıtı

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, AK Parti grubundan ulaşım zamlarının indirilmesi talebi gelmediğini söyledi. Yavaş "İndiremezsiniz çünkü dolmuşçular sizi perişan eder. Dolmuşçulardan Özel Halk Otobüsü esnafından korkuyorsunuz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB Meclisi’nde ‘3. Yıl Faaliyet Sunumu’ sırasında ulaşım zammı konusuna ilişkin eleştirileri de yanıtladı.

Başkent'te otobüs ve minibüs esnafının kontak kapattığı dönemde AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın attığı sosyal medya mesajlarını anımsatan Yavaş, sübvanse oranlarını arttırarak otobüse binmek zorunda kalan vatandaşların yüklerini azaltmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

"DOLMUŞÇUDAN VE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFINDAN KORKUYORSUNUZ"

AK Parti grubu olarak kendisinden sadece öğrenci abonman ücretlerinin indirilmesinin talep edildiğinin altını çizen Yavaş, zamları geri çekin talebinin ise gelmediğini söyledi.

Yavaş şöyle konuştu:

"Benden istenen sadece abonman ücretlerini indir. Diğerlerini neden indirmemi istemiyorsunuz? İndiremezsiniz çünkü dolmuşçular sizi perişan eder. Dolmuşçulardan ÖHO'dan korkuyorsunuz. Tamam onları memnun edin ama 2 bin 400 tane dolmuş 400'e yakın ÖHO var ama 6 milyon Ankaralı, 1.5 milyonda müşterisi var. Niye Ankara halkını düşünmüyorsunuz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.