Bizim Ankara

Yavaş'ın Açıkladığı Doğalgaz Desteğinden Nasıl Yararlanılacak?

Ankara

Sosyal yardım alan aileler, Başkent Kartları ile abone numaralarını girerek gaz kiosklarından doğalgaz kartlarına yükleme yapabilecek ya da faturalı borçlarını ödeyebilecek. Yatırılan tutarlar; doğalgaz faturası, kartlı sayaçlar ve “http://gazmatik.com.tr/” adresinde konumları bulunan Gaz Kiosklarından sadece doğalgaz yüklemelerinde geçerli olacak.

İlk Doğalgaz Ödemesi 16 Kasım’da Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından açıklanan 600 milyon TL’lik ‘Kara Kış Destek Paketi’nde ilk ödemeler 16 Kasım’da başlıyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödeme takvimine ilişkin duyuru yapan Yavaş, “Ekonomik gidişat hiçbir hemşehrimizin belini bükmesin diye elimizi taşın altına koyuyoruz. 186 bin 209 ailemizin Başkent Kartlarına 4 ayda toplam 2 bin 150’şer TL’den 400 milyon 349 bin 350 TL doğalgaz desteğimizin 500 TL’lik ilk ödemesini 16 Kasım’da yapacağız. Birlikte iyileşeceğiz” dedi.

Sosyal yardım alan aileler, Başkent Kartları ile abone numaralarını girerek gaz kiosklarından doğalgaz kartlarına yükleme yapabilecek ya da faturalı borçlarını ödeyebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal yardım alan ailelere yönelik açıkladığı 600 milyon TL’lik “Kara Kış Destek Paketi”nde ilk doğalgaz ödemesi 16 Kasım’da başlıyor.

HANE BAŞINA 4 AY BOYUNCA TOPLAM 2 BİN 150 TL YATIRILACAK

Kömür yardımından sonra doğalgaz kullananan ihtiyaç sahibi ailelere de sosyal belediyecilik anlayışıyla destek sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, 4 ay boyunca her ayın 16’sında Başkent Kartlara doğalgaz ödemesi yapacak.

Tüm Türkiye’ye örnek olan uygulamalara yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 186 bin 209 hanenin Başkent Kartlarına 4 ay boyunca toplam 2 bin 150 TL doğalgaz desteğinde bulunacak.

GAZ KİOSKLARINDAN FATURALI DOĞALGAZ BORCU ÖDENEBİLECEK YA DA YÜKLENEBİLECEK

Sosyal yardım alan aileler, Başkent Kartları ile faturalı ise abone numaralarını girerek gaz kiosklarından borçlarını ödeyebilecek, kartlı ise yükleme yapabilecek.

Yatırılan tutarlar; doğalgaz faturası, kartlı sayaçlar ve “//gazmatik.com.tr/” adresinde konumları bulunan Gaz Kiosklarından sadece doğalgaz yüklemelerinde geçerli olacak. Destek ödemeleri 3 ay 500 TL, 1 ay ise 650 TL şeklinde Başkent Kartlara yatırılacak.

Yorumlar (16)

Zahide 2 Yıl Önce

Başkanım süpersiniz Allahım razı olsun

Gaz diyelim 100 tp geldi 500... 2 Yıl Önce

Guzelde nasil olcak

Vldn 2 Yıl Önce

Gaz 300 geldi diyelim geri kalanı başka türlü harcayabiliyormuyuz

Merkezi sistem bizimki ama kayıt... 2 Yıl Önce

Kayıt yaparken üzerime ait olan sadece su ısıtmada kullandığım sayaç üzerine kayıt yaptık bizim evlerimiz merkezi sistem nasıl olacak yardım ederseniz sevinirim

Keman bostan 2 Yıl Önce

Allah razı olsun rabbimde sizi darda bırakmasın inş

Cemile 2 Yıl Önce

Cemile mansur başkanım Allah razı olsun sayende bu sene üsümeden düşünmeden çocugumu nasıl ısıtırım diye yaza çıkarız inşAllah sayende varol başkanım oglumunda selamı var kurtulduk soguktan diye seviniyor sen bizi sevindirdin rabbimde seni ve çalışanlarını sevindirsin mansur başkanım iyiki varsınız hep varol sagolun

Esma 2 Yıl Önce

Merhaba bizimkide ayni merkezi sistem nasil yapilacagi hakkinda bilgi aldinizmi nasil odeyecegiz biz faturamizi uzerimizde sadexe sicak su icin kullandigimiz faturali yonetime gidip kredi kartindan cektiriyoruz yakitimizi tokide oturuyoruz

Neziha korkmaz 2 Yıl Önce

Bende başvuru yapmiştim ama bana gelmedi herhengi bir mesaj neden gelmemiş olabilir

Ahmet 2 Yıl Önce

Biz polatlida oturuyoruz ve burda gaz kiosklari yok nereden fatura yatiracagiz bi çözümü var mi

Meltem 2 Yıl Önce

Merkezi sistem olanlar ne yapacak bilgi verirmisiniz

Abdulkadir ağac 2 Yıl Önce

Merkezi sistem nasıl olacak

Yeliz 2 Yıl Önce

Başkanım benim oturduğum evde sıcak su faturalı ısınma merkezi sistem karta yüklenen gaz parasını nasil kullanacağım

Allah razı olsun. 2 Yıl Önce

Handan Bayar Yılmaz

Ibrahim 2 Yıl Önce

Merkezi sıstem nasıl olacak bılgısı olan varsa paylasırsa cok ıyı olur

Mehmet 2 Yıl Önce

Merkezî sistem ödemesi nasıl olacak kafalar karıştı

Sevgii 2 Yıl Önce

Allah razı olsun sizden

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.