Bizim Ankara

Yavaş, Ankara'daki Krizi Çözdü

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın son açıklamalarını olumlu karşılayan Özel Halk Otobüsleri iş başı kararı aldı.

Başkent Ankara'da akaryakıt zamları nedeniyle kontak kapatan özel toplu ulaşım araçları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın devreye girmesi üzerine eylemlerini bitirerek iş başı yaptı.

İŞTE MANSUR YAVAŞ'IN ULAŞIM KRİZİNİ ÇÖZEN AÇIKLAMASI

"MANSUR YAVAŞ'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği, ulaşım ücretlerinde artış konusunun kısa süre içinde UKOME'de gündeme getirilmesi için yoğun çaba sarf eden Yavaş'a teşekkür açıklaması yaptı. Genel Başkan Kurtuluş Kara imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün yaptığımız görüşmeler sonrasında , gerek biniş ücretleri gerekse ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz yolcu biletleri için UKOME gündemine getirilmek üzere ücretler , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş tarafından açıklanmıştır 

Kısa sürede UKOME gündemine konunun getirilmesi için yoğun çaba sarf eden ABB Başkanımız sayın Mansur Yavaş ve Bürokratlarımıza teşekkür ederiz 

UKOME nin en kısa sürede toplanarak , güncel biniş fiyatlarının en kısa sürede yayınlanmasını temenni ederek , ara verdiğimiz seferlere başlamış bulunmaktayız. "

Ankara Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası da sosyal medya mesajı paylaşarak hizmetlerinin yeniden başladığını duyurdu.

Esnaflarımızın geçim kaynağı otobüslerinin çalışabilmesi için gerekli destekleri veren @ankarabbld Başkanımız Sn @mansuryavas06 ve süreci bizzat takip eden @iyiparti Grup Başkanımız Sn @AdnanBekerr'e teşekkür ederiz. Araçlarımız çalışmaya başlamıştır. Aksaklık için özür dileriz.

— Ank.ÖHO Esnaf Odası (@AnkaraOho) March 10, 2022


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.