Bizim Ankara

Yaşar Neslihanoğlu: Murat Köse Magazin Programı Yapmalı

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin 'CHP'li Meclis üyesi Neslihanoğlu'nu darp etti' iddialarına "Cumhuriyet Halk Partisi grubunda, öyle bir şey yapma cesareti gösterecek biri var mı?" şeklinde cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin 'CHP'li Meclis üyesi Neslihanoğlu'nu darp edildi' iddialarına sert yanıt verdi. 

Neslihanoğlu, Köse'nin söylemlerini asılsız iddia olarak değerlendirirken "Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi grubunu, grup başkan vekilini, bir belediye çalışanı gelip darp etmiş. Ne haddine ya? Orada Cumhuriyet Halk Partisi grubunda, öyle bir şey yapma cesareti gösterecek biri var mı? Arkadaşlarımızın hepsi oradaydı. Kapıdan girdi, saygısızlığını gördüğüm an dışarı kovdum" dedi.

"Magazin programı yapmalı"

"Murat beyin iki sene sonra belediye başkanlığından sonra işi hazır" diyen Yaşar Neslihanoğlu " Hafta sonu magazin programı yapmalı" şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.