Bizim Ankara

Yaşar Neslihanoğlu: Bakanlığın Tohum Desteğiyle Şov Yapmanız Çok Yanlış

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Kasım Ayı Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Bakanlık tarafından verilen tohum desteğini sahiplenen AKP'li belediye başkanlarının şov yaptığını ifade ederek, "kendi bütçenizden hangi yardımları yaptınız? Onu anlatın" diye sordu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Ayı Meclis toplantısının birinci oturumunda söz alan AKP'li üyeler, vatandaşlara yapılan tohum desteği ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

ASKİ'nin hizmetlerinde yapılan yüzde 50 indirimin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlarda kesinti olacağını açıklamasının ardından şemdi de Meclis'te tohum desteği ile ilgili görüşler dile getirildi.

AKP'li belediyelerin tohum desteği verdiklerini anlatmasının ardından söz alan Yaşar Neslihanoğlu, yapılan desteklerin Bakanlık tarafından gerçekleştirildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Bakanlıktan alınan tohum desteğini kendiniz dağıtıyormuş gibi şov yapmanız yanlış. Şimdiye kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi sayın başkanımız tohum dağıttı. Bu tohumlar dağıtılırken hiçbir ilçe başkanımızı hiçbir belediye başkanımızı o tohumların başında görmedik il başkanımızı o tohumların başında görmedik. Bunları reklam yaparak, kürsülere dizilerek dağıtmadık. Bakanlıktan alınan tohumları sanki belediye bütçesinden dağıtıyormuş gibi yayın yapmak son derece yanlış. Bu bakanlık sadece ak partili belediyelerin değil hepimizin bakanlığı. Belediye bütçesinden ne yardım yaptınız onları burada konuşun."

Yaşar Neslihanoğlu: Bakanlığın Tohum Desteğiyle Şov Yapmanız Çok Yanlış@mansuryavas06 @yasarnes @abbbasin @AdnanBekerr @bey_dikmen @atila_celik06 @ErtanISK https://t.co/OkkOhZOJxk pic.twitter.com/xvlaMj8sOS

— Bizim_Ankara (@Bizim_Ankara) November 7, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.