Bizim Ankara

PTT'nin Elektrikli Araçları Ankara'da Hizmete Başladı

Ankara

PTT Ankara’da 5 elektrikli dağıtım aracıyla hizmet vermeye başladı. Bu araçlar sayesinde  hava ve gürültü kirliliğinin azaltılmasının yanı sıra daha hızlı ve  kaliteli hizmet vermek, en dar sokaklara bile ulaşımı kolaylaştırmak gibi bir çok katkı sunacak olan elektrikli araçların saatteki hızı 55 kilometreye bile çıkabiliyor.

“Hızları saatte 55 kilometreye kadar çıkabiliyor”

PTT Ankara’da 5 elektrikli dağıtım aracıyla hizmet vermeye başladı. Bu araçlar sayesinde hava ve gürültü kirliliğinin azaltılmasının yanı sıra daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek, en dar sokaklara bile ulaşımı kolaylaştırmak gibi bir çok katkı sunacak olan elektrikli araçların saatteki hızı 55 kilometreye bile çıkabiliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı PTT AŞ’nin, Enerji maliyeti açısından 7 kat daha fazla avantaj sağlayan, yüzde 100 elektrikli ve sıfır karbon salınımlı çevre dostu araçlarla verilecek hizmet tüm ülke genelinde yaygınlaştırılacak.

Maksimum menzili 220 kilometre olan elektrikli dağıtım araçları, düşük şarj maliyetiyle de dikkati çekiyor. Toplam kapasitesi iki kişi olan araçlar, 4 ila 9 saatlik sürede şarj edilebiliyor.

Ayrıca 2 farklı hız moduna sahip olan, pratik yükleme ve boşaltma işlemleri yapılabilmesine imkan sağlayan bu araçların hızının saatte 55 kilometreye kadar çıkabiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.