Bizim Ankara

Öztürk: Yavaş'ın Çalışmaları İktidarın Uykularını Kaçırdı

Ankara

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, konuk olarak katıldığı televizyon programında Ankara gündemi ve siyasetini ele aldı.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, konuk olarak katıldığı televizyon programında Ankara gündemi ve siyasetini ele aldı.

İktidar Duvara Tosladı

Kar meselesinden kimseye siyaset çıkmayacağını belirten Başkan Öztürk, ”Buradan kimseye siyaset çıkmaz. Kar Allah’ın lütfettiği doğanın en güzel olaylarından birisidir. Bundan 2-3 gün önce İstanbul’da, Ankara’da, Türkiye’nin her yerinde kuraklığı konuşurken, barajlardaki su seviyesinin yirmilere indiğini düşünürken geldiğimiz noktada Cenab-ı Allah Türkiye’nin her yerine karla lütufta bulundu ama ne yazık ki AK Parti elinde hiç bir malzeme kalmayınca, ham maddesi tükenince kardan kendine malzeme üretmeye çalışıyor. Bundan kendisine hiç bir malzeme çıkmaz. AK Parti’nin 20 yıllık iktidarının duvara tosladığı gündür bugün.” dedi.

Mansur Yavaş ve Ekibi Başarılı

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın bu karlı günlerde güzel bir savaş verdiğini vurgulayan Başkan Öztürk, "Yavaş, yazdan beri hazırlıklar yaptı. Tuz, araç, araç takviye hazırlığını tüm ekiplerin birbirine koordine etti. Kimse bu alan benim alanım demedi. Sadece Fen İşleri ekipleri değil, ASKİ, Kent Estetiği, ANFA ekipleri belediyenin tüm işçileri Mansur Yavaş’ın Başkanlığında sahada sabahlara kadar çalıştılar. Her anlamda birbirine destek oldular. Bu Mansur Başkanın düzgün bir orkestra şefliğiyle oldu. Büyükşehir bu konuda görevini yaptı. Başta merkez ilçeler olmak üzere hiçbir cadde burası Büyükşehir’in alanı, burası ilçe belediyesinin ayrımı yapılmadı. Bu konuda rakiplerinde uykusu kaçtı.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.