Bizim Ankara

"Özel Halk Otobüsü Esnafına Destek Tamam, Sıra Dolmuşlarda"

Ankara

Yavaş: Ankara'da Özel Halk Otobüsü esnafına destek devam edecek. Destek için dolmuşçularla da görüşeceğiz"

HALK OTOBÜSÜ ESNAFINDAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) temsilcileri, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin halk otobüsü esnafına yönelik maddi desteğini sürdürme kararı alması nedeniyle Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MADDİ DESTEKLERİN SÜRESİ UZATILDI

Belediye binası önünde toplanan ve "İyi Günde, Kötü Günde, Her Daim Esnafın Yanında Mansur Başkan" yazılı pankart taşıyan kalabalığa seslenen Yavaş, pandemi döneminde yara alan esnafa desteklerini sürdüreceklerini tekrarladı. Geçen yıl özel halk otobüslerine verilen desteğin esnafın ayakta kalmasını sağladığını hatırlatan Yavaş, bu yıl mazota ve benzine gelen zammın çok yüksek olması nedeniyle destek süresinin uzatıldığını belirtti.

"HEM ESNAF AYAKTA KALACAK HEM YOLCULAR UCUZA BİNMEYE DEVAM EDECEK"

"Esnafımızın ayakta kalması için bir şey yapmamız lazımdı. Hem esnaf ayakta kalsın hem de yolcular binmeye devam etsin istedik. Zamların sadece yolculara yüklenmesini adalete uygun bulmadık. Belediye Meclisinde aldığımız kararla toplu ulaşım esnafımıza maddi destek vermeye devam etme kararı aldık. Hem esnafımız ayakta kalacak hem de vatandaşımız ucuza binmeye devam edecek." dedi.

DOLMUŞ ESNAFINA DA DESTEK GELİYOR

Yavaş, dolmuşçularla da görüşeceklerini ve dolmuşçu esnafının da ayakta kalması için çaba göstereceklerini vurguladı.

Yavaş'ın ardından konuşan esnaf temsilcileri, pandeminin başından bu yana maddi desteğin yanında maske, dezenfektan, şoför kabini ve gıda yardımı desteği yapan yetkililere teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.