Bizim Ankara

Neslihanoğlu: Önerge Ayağınıza Dolandı, Böyle Giderse Hem Kendinizi Hem Partinizi Bitireceksiniz

Ankara

ABB Meclisi'nde kürsüye çıkan ABB CHP Grup Başkanvekili Neslihanoğlu, Başkanvekili Fatih Ünal'ın Meclis'i yönetim tavrını eleştirdi. “Sadece sizi kınamak için çıktım buraya.” dedi. Neslihanoğlu, o sırada toplantıda olmayan AK Partili Murat Köse'ye ise gözlerinin içine bakarak daha sonra yanıt vereceğini belirtti. Neslihanoğlu, su indirimi önergesini hatırlatarak iki AKP'li isme "Verdiğiniz önerge ayağınıza dolandı." diye seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde AKP ve MHP’nin teklifiyle onaylanan su indirimi önergesi tartışması sürüyor.

Dünkü birleşimde söz verilmeyen ABB CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, bugün kürsüye çıktı.

Başkanvekili Fatih Ünal'ın, Murat Köse'nin konuşmasının ardından söz vermemesini eleştiren Neslihanoğlu, “Sadece sizi kınamak için çıktım buraya.” diye konuştu.

“SİZİ KINAMAK İÇİN KÜRSÜYE ÇIKTIM”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın izinli olduğu dönemlerde belediye başkanvekilinin Meclis’i yönetme yetkisi olduğunu hatırlatan Neslihanoğlu “Sizin o dünkü tavırlarınız … Bu nasıl bir tarz, nasıl bir üslup Sayın Başkan ben bunu size yakıştıramadım ama biz Mansur Başkan izinliyken Meclis’i yönetme konusunu bir kere daha düşüneceğiz. Sadece sizi kınamak için çıktım. Burada iki dakika vereceğimiz cevabı dinlemeye tahammülünüz yok, keşke yapmasaydınız.” dedi.

“GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK CEVAP VERECEĞİM”

AKP Grup Başkanvekili Murat Köse’nin sözlerine kendisi toplantıya katılmadığı için daha sonra yanıt vereceğini belirten Neslihanoğlu, “Kendisi varken gözlerinin içine bakarak dünkü konuştuklarının cevabını tek tek vereceğim.” ifadesini kullandı.

“VERDİĞİNİZ ÖNERGE AYAĞINIZA DOLANDI”

Neslihanoğlu, dünkü birleşimde kendisine söz vermeyen Başkanvekili Fatih Ünal ve AKP Grup Başkanvekili Murat Köse için “İkiniz bir önerge verdiniz ya; bu sizin ayağınıza dolandı... Siz böyle giderse hem kendi siyasi hayatınızı hem de AK Parti’nin siyasi hayatını bitirirsiniz.” değerlendirmesi yaptı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.