Bizim Ankara

Millet İttifakı İl Başkanları'ndan Mansur Yavaş'a Destek

Ankara

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Millet İttifakı il başkanlarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret edeceğini açıkladı.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Masası'na konuk oldu. 

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Akıllı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi. 

"Bu tür tehditler ne bizi ne de sayın başkanı iktidar mücadelesinden vazgeçiremez." diyen Akıllı, Millet İttifakı il başkanlarının destek için Yavaş'ı ziyaret edeceğini açıkladı.

Akıllı'nın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Ben onlarla aynı seviyeye düşmek istemem. Son yollarda ötekileştiren, kutuplaştıran ve bundan oy devşirmeye çalışan bir siyasi iktidar ile karşı karşıyayız. Bu söylem de bunun bir parçası. Onlar da biliyor ki, sayın Yavaş yalnız değil. Arkasında 6 milyon Ankaralı'nın nefesi var. Bugün akşam üstü ittifakı oluşturan dört il başkanı hep birlikte Yavaş'ı ziyaret edeceğiz. Biz her koşulda sayın başkanımızın yanındayız. Bu tür tehditler ne bizi ne de sayın başkanı iktidar mücadelesinden vazgeçirmez. Bizi korkutacaklarını düşünmesinler. Onlara aynı seviyede de karşılık verecek değiliz. Bizim bütün işimiz ülkenin geleceğiz. Sayın Başkanın da tek derdi Ankara halkına hizmet etmek. Biz de tüm gücümüzle CHP ve Millet İttifakı olarak yanında olacağız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.